Velkommen til Landstreff i forbindelse med Årsmøtet 02.04.2022

Årsmøtet starter lørdag 02.04.22 kl.11.00 og varer til lunsj kl.13.00. Man kan selvsagt komme og delta kun på dette møtet. Innkalling til årsmøtet og sakspapirer kommer separat, og innen 18.03.22


Etter selve årsmøtet har vi glede av å tilby våre medlemmer et godt faglig program og hyggelig samvær frem til søndag etter lunsj. Prisen er den samme som i fjor, – kun 500 kr pr natt.

Meld deg på så snart du vet at du kan komme, og senest 18. mars.
Det er fullbooket på hotellet i år og vi vet at mange ønsker å delta, så vær tidlig ute for å sikre deg plass!

Programmet er ikke helt på plass ennå og vil bli oppdatert fremover, men siden vi ikke kan avbestille de reserverte rommene etter 18.03. uten å måtte betale for disse, så sendes invitasjonen ut med et tentativt program. De programpostene som er navngitt, er imidlertid bekreftet

Bli med på en lærerik og givende helg sammen med mange andre blærekreftrammede fra hele landet!


Vi vil i løpet av helgen bl.a. få gode tips og råd fra psykolog Else R. Heyerdahl om hvordan vi kan leve bedre med den usikkerheten en kreftdiagnose gir.

Vi snakker med kirurgen og spør bl.a. om hvordan de ser på den nye operasjonsmetoden som har kommet. Er det sikrere? Er det slik at robotkirurgi er bedre enn åpen kirurgi? Og hvilke typer blæresubstitutt foretrekker de fleste?

Kreftregisteret samler inn data for bl.a. å sikre at vi får lik behandling over hele landet, men akkurat for blærekreft mangler det et slikt registeret. Hva betyr det for vår pasientgruppe?  Vi snakker med Liv Marit Dørum i Kreftregisteret om dette, og får vite litt mer om hva som skjuler seg bak de tallene de allerede har fått samlet inn.

Kvinner og menn rammes på mange måter ulikt av blærekreft. Mye av søndagen blir derfor viet til erfaringsutveksling i en mannsgruppe og en kvinnegruppe. Blærekreftforeningens egen kvinnegruppe inviterer i år til fagdag med søkelys på kvinners spesielle utfordringer v/urolog og forsker Erik Skaaheim Haug. Dette arrangementet starter allerede på fredag. De som melder seg på vil få egen invitasjon med program og mer info fra Audhill Sund som er ansvarlig for Blærekreft Kvinner.

Hyggelige omgivelser og god mat.

Påmelding: Vær tidlig ute og sikre deg plass!
De 20 første får reisestipend (bekreftes per e-post ved påmelding). Påmeldingen er bindende pga hotellets begrensede kapasitet.Egenandel: 500 kroner (per person) per overnatting (som betales av hver enkelt ved utsjekk).
Dette inkluderer faglig program, hotellovernatting, frokost, lunsj og treretters middag på lørdag, samt frokost og lunsj før avreise søndag.

Reisestipend: Ved forhåndspåmelding vil de 20 første få et reisestipend som dekker dokumenterte reiseutgifter som er over 500 kroner, men begrenset oppad til 2000 kroner. (Dette gjelder kun offentlig transport eller kjøring med egen bil)

Transport: Fra flyplassen (OSL) og til hotellet går det flybuss. Gratis parkering ved hotellet.


For spørsmål om arrangementet, kontakt Anita Eik Roald på post@blaerekreft.no eller ring 47489600