Opptak fra våre webinarer

Blærekreft, korona og vaksine?

I samarbeid med Gynkreftforeningen arrangerte Blærekreftforeningen 9.februar 2021 et webinar om blærekreftpasienter, korona og sykdomsrisiko, og hvilke retningslinjer som gjelder for blærekreftpasienter og koronavaksinen. Vi hadde med oss Reino Heikkilä, uro-onkolog, seksjonsleder og overlege ved avdeling for kreftbehandling OUS.

Hva når kreften sprer seg?

Vi belyste hva som kan gjøres, hvilke behandling finnes, og fikk innsikt i hva forskerne mener kommer fremover. 

Jan Oldenburg, forsker og onkolog ved Akershus universitetssykehus, snakket om kjemoterapi og immunterapi, og Steinar Bjølgerud delte sin pasienthistorie.  Se opptak fra webinaret 23.09.20:

Webinar om blærekreft 17.06.20

Blærekreft er en sykdom det ikke snakkes mye om. Det er en krevende sykdom å leve med, og en krevende sykdom å behandle. Hvert år er det ca. 1750 nye tilfeller av sykdommen i Norge.

Deltagende: Styreleder Tore Langballe og daglig leder Anita Eik Roald, 
urolog og seksjonsleder ved Bærum sykehus Tina Shagufta Munir Kornmo, forsker og leder for Forskningsforbundet Guro Elisabeth Lind og Country Manager, Nordics, Kristin Nyberg fra Photocure.
Se opptak fra webinaret 23.09.20 her:

Vi vil også i 2021 lage flere interessante webinarer, som du enten kan følge på vår Facebook-side direkte, eller se senere her på vår hjemmeside.