Velkommen til Landstreff 2024

Blærekreftforeningen har gleden av å invitere våre medlemmer til en hyggelig og lærerik helg i forbindelse med årsmøtet 20.04.2024. I år har vi lagt årsmøtet litt mer sentralt (for de fleste) og til Quality Hotel Olavsgaard på Skjetten, midt mellom Oslo og Gardermoen.

Selve årsmøtet starter lørdag 20.04.22 kl.11.00 og varer til lunsj kl.13.00.
Man kan selvsagt komme og delta kun på dette møtet. Innkalling til årsmøtet og sakspapirer blir sendt ut separat. (se egen innkalling).

Etter årsmøtet har vi gleden av å tilby våre medlemmer et godt faglig program og hyggelig samvær frem til søndag etter lunsj. Egenandelen er den samme som i fjor, – kun 500 kr per person og per natt. Meld deg på via påmeldingsskjemaet så snart du vet at du kan komme, og senest 25.mars! Det er mange som ønsker å delta, så vær tidlig ute for å sikre deg plass.

«Urologen»

I år har vi valgt å legge inn litt mer tid til sosialisering inn i programmet og starter etter årsmøtet med en oppdatering fra Kreftregisteret. Hvordan har utviklingen vært, ser de noen trender vi må være oppmerksomme på?

Deretter får vi besøk av «vår egen hus-urolog», Erik Skaaheim Haug. Han er til daglig er overlege ved Sykehuset i Vestfold og forsker ved Institutt for kreftgenetikk og informatikk ved Oslo universitetssykehus.


«Løsningen på kreftgåten»

Kreftlege og professor Jarle Breivik kommer også til oss. Han er opptatt av hvordan samfunnet, forskningsmiljøet og
allmennheten forstår og forholder seg til kreft. Hans bok, «Løsningen på kreftgåten/Making Sense of Cancer», har fått stor internasjonal oppmerksomhet, og det prestisjetunge britiske legetidsskriftet The BMJ har anbefalt boken til Kong Charles.


Kvinner og menn rammes på mange måter ulikt av blærekreft, så mye av søndagen blir derfor viet til erfaringsutveksling i en mannsgruppe og en kvinnegruppe.

Vår egen «hus-urolog» Erik Skaaheim Haug kommer.

Kreftlege og forfatter Jarle Breivik

Hyggelig samvær og erfarings-utvekslig er også viktig!


Mat og drikke: Inkludert i prisen er rom med frokost, lunsj lørdag og søndag, samt 3 retters middag lørdag (inkl. 2 enheter drikke).
Fredag må man stå for mat og drikke selv. Restauranten er åpen fra kl. 17.00 til 22.00 og baren Holger fra 16.00 til 02.00.

Påmelding:
Vær tidlig ute for å sikre deg plass! Påmelding innen 25.mars. fra dette skjemaet, eller fra knappen nederst på siden. (Merk: åpnes i nytt vindu/fane)
Påmeldingen er bindende og først når egenandelen er betalt, vil påmeldingen bli bekreftet. Du kan enten betale med Vipps, eller be om at faktura blir send via mail.

Egenandelen på 500 kroner: Gjelder per overnatting (og per person) og vil bli fakturert så snart du har meldt deg på via påmeldingsskjemaet.  
Egenandelen dekker: Hotellovernatting med frokost, lunsj lørdag og søndag, treretters middag på lørdag, samt faglig program lørdag etter årsmøtet.
Hotellrom fra fredag til lørdag kan tilbys til samme pris, men middag fredag er altså ikke inkludert. (Restauranten er åpen og har a la carte meny fra 17.00 og frem til klokken 22.00).

Reisestipend: Ved forhåndspåmelding og innbetaling av egenandel, vil de 20 første få et reisestipend som dekker dokumenterte reiseutgifter som er over 1000 kroner, men begrenset oppad til 3000 kroner. (Dette gjelder kun offentlig transport eller kjøring med egen bil der offentlig transport ikke er mulig eller er upraktisk).

Transport: Det går buss fra Oslo lufthavn direkte til hotellet hvert 15. min. (Stoppet heter Olavsgaard) og tar ca. 20 min. 
Sjekk flybussen her. (Søndag går den kun en gang i timen, en samkjøring av taxi kan da organiseres). Buss fra Oslo Bussterminal hvert 15.min. (Ca. 20 min) Sjekk VY, evt. flybussen. Gratis parkering utenfor hotellet.Kontakt meg dersom du behøver hjelp til å melde deg på, eller dersom det er noe du lurer på!

Nye og gamle medlemmer,- hjertelig VELKOMMEN! 🙂