Støtt vårt arbeid for blærekreftrammede


Pengegave fra privatpersoner eller bedrifter 


Mange ønsker å gi en gave til et godt formål i forbindelse med bursdager, bryllup, jul eller begravelser. Disse gavene er med på å styrke vårt viktige arbeid!

Skattefradrag:

Alle som har gitt 500 kroner eller mer (opp til 25.000) i gave kan få skattefradrag, dersom vi vet hvem du er og har fått fødselsnummeret ditt.

Det er vi som rapporterer gaver til skattemyndighetene for at du skal få skattefradrag. Vi trenge derfor ditt fødselsnummer. Dette sender vi til skattemyndighetene sammen med beløpet du har gitt. I skattemeldingen vil gaven stå oppført under tema «gave og arv» Blærekreftforeningen innberetter gaver fra privatpersoner og bedrifter/organisasjoner i henhold til Skattedirektoratets retningslinjer. Det betyr at alle gaver mellom kroner 500 og 25 000 kroner vil bli innberettet dersom vi har fødselsnummer (11 sifre) eller organisasjonsnummer (9 sifre) til giver. Send oss gjerne info i skjemaet under.

Blærekreftforeningen er på Skatteetatens liste over forhåndsgodkjente organisasjoner. 


Det er flere måter du kan støtte Blærekreftforeningen på:

Via medlemskap: Er man ikke pasient eller pårørende så kan man gjerne være støttemedlem i foreningen. Det koster 200 kroner per år og er et viktig bidrag. Antall medlemmer er viktig for hvor mye støtte vi kan få fra BufDir.
Meld deg inn raskt og enkelt her.

Vipps: Betale et valgfritt beløp med vipps til: 592541
Merk at fødselsnummer eller kontaktinfo ikke kommer med, bare navn.

Via banken: Donasjoner, store eller små, kan betales til konto nr. 1503.28.91184
Merk at fødselsnummer eller kontaktinfo ikke kommer med, bare navn.

Facebook: På vår Facebook-side kan man bidra gjennom å opprette en innsamlingsaksjon til støtte for Blærekreftforeningen 🙂

Minnegave: Mange velger å be om en pengegave til et veldedig formål når noen av deres kjære dør. Ofte er det avdødes ønske å kunne bidra til at færre dør av sykdommen. Sier man ifra til begravelsesbyrået, så ordner de det slik at minnegaven kommer frem til Blærekreftforeningens konto 1503.28.91184

Vi sender i etterkant ut et takkekort til nærmeste pårørende med navn på alle givere, og den totale pengesummen på gaven.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.