Støtt vårt arbeid for blærekreftrammede

Ved din hjelp kan vi utgjøre en forskjell for de mer enn 1750 menneskene som diagnostiseres med blærekreft i Norge hvert år.

Takk for ditt bidrag!

Det er flere måter du kan støtte Blærekreftforeningen på:

Via medlemskap: Er man ikke pasient eller pårørende så kan man gjerne være støttemedlem i foreningen. Det koster 200 kroner per år og er et viktig bidrag. Meld deg inn raskt og enkelt her

Vipps: Betale et valgfritt beløp med vipps til: 592541

Via banken: Donasjoner, store eller små, kan betales til konto nr. 1503.28.91184

Facebook: På vår Facebook-side kan man bidra via en innsamlingsaksjon til støtte for Blærekreftforeningen

Pengegave fra privatpersoner eller bedrifter 

Mange ønsker å gi eller få en gave til et godt formål i forbindelse med bursdager, bryllup, jul eller andre markeringer. Pengegaver fra både privatpersoner og bedrifter kan overføres til kontonummer 1503.28.91184. Det er viktig for oss at du merker overføringen med navn, slik at vi kan få takket deg og bekrefte at overføringen er mottatt. 

Du kan få fradrag i skattepliktig inntekt for pengegaver som er på mer enn 500 kroner. Per 2018 kan du få skattefradrag for gaver inntil 50.000 kroner. Blærekreftforeningen er på Skatteetatens liste over forhåndsgodkjente organisasjoner. 

Dersom du ønsker skattefradrag for din gave, må navn og fødselsnummer (11 sifre) oppgis ved overføring. Bedrifter må oppgi organisasjonsnummer (9 sifre).


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.