Landsmøtet 2017

Når

21.04.2017 - 23.04.2017    
10:50 - 13:00

Hvor

Hurdalsjøen hotell
Skredderbakkvegen 9, Hurdal, Akershus, 2090

Vi inviterer til

Landsmøtet 2017

21. – 23. april på Hurdalsjøen hotell i Hurdal

Som tidligere år har vi et meget bra og omfattende program med

  • fagdag på fredag
  • årsmøte på lørdag og
  • temadag på søndag

På fredag blir det både Blærekreftskolen del I-III med grunnleggende opplæring i blærekreft (myntet på de som ikke har vært på landsmøtet før), det blir urologfaglige foredrag og det blir onkologi med fokus på immunterapi, det nye behandlingskonseptet, innen blærekreft. Under det siste fagområdet vil vi få info om utprøving av helt ny norskutviklet behandling av blærekreft.

Fredag kveld samles vi, etter offisiell landsmøteåpning og nydelig middag, til «Peisestueforumet», diskusjon og refleksjon rundt et aktuelt tema som ender i sosialt samvær og trivelig prat over et glass eller en kopp.

Årsmøtet på lørdag tar den tiden det tar, etterpå blir det litt løsere program inntil vi samles til landsmøtemiddag på kvelden med påfølgende underholdning og sosialt samvær.

Temadagen søndag vil dreie seg om samliv og om pårørendes situasjon.

Men vi har ikke bare høytidelige foredrag og annet organisert opplegg, vi sørger også for at du blir godt ivaretatt ellers ved at du lett kommer i kontakt med andre i samme situasjon, hotellet sørger for aldeles nydelig mat og stemningen er inkluderende og god. I tillegg ligger hotellet aldeles nydelig til på vestsida av Hurdalsjøen, så hvis været blir bra er det nydelige turmuligheter i området.

Påmelding må i utgangspunktet skje innen 1. mars, men vi vil antagelig ha anledning til å ta imot etteranmeldte litt etter det. Påmelding kan skje her på nett, se blå knapp til høyre på forsida. Påmelding kan også skje skriftlig via skjemaet i brosjyren vår.

Priser:

Overnatting

Pris pr. pers. (pr. natt)

Fr.-lø.

Lø.-sø.

Enkeltrom

850

   
Dobbeltrom

750

   
Kommer før lunsj fredag: ja___ nei___

300Kun dagmøte fredag m/lunsj og kaffe

450

 

 

For å hjelpe de som har lang reisevei utlyser vi 20 reisestipend à kr. 2000. Det er bare å søke i vei, men vi forbeholder oss retten til å foreta en individuell vurdering dersom flere enn 20 søker på stipendene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.