Medlemsmøte Buskerud

Blærekreftforeningen

Medlemsmøte Buskerud

405 405 people viewed this event.

Kjære medlemmer i Buskerud, velkommen til medlemsmøte i Blærekreftforeningen!

Etter lange tider med korona har vi alle måttet endre på veldig mye. Vi i Blærekreftforeningen har også måttet tilpasse oss den nye virkeligheten og alle møter og sosiale treff har blitt avlyst, besøk på sykehusene har blitt stoppet og reiser har så og si vært utelukket. Vi har likevel hatt nok å jobbe med i året som har gått. Men nå vil vi veldig gjerne treffe dere for å bli litt kjent, fortelle litt om hva vi jobber med og få innspill fra dere.

Pandemien har som alle vet, og smertelig erfare også ført til at mange føler seg ensomme og frustrerte. Vi ønsker derfor å opprette en lokal gruppe hvor blærekreftrammede først kan treffes på nettet, og deretter fysisk så snart dette lar seg gjøre.

Planen er å opprette flere lokale foreninger etter hvert slik at man lettere kan møtes for å dele erfaringer og kunnskap om det å leve med blærekreft.

Det er ikke vanskelig å delta på et slik nettmøte. Du trenger bare en PC, et nettbrett eller en smarttelefon. Jeg har sendt ut en bruksanvisning på hvordan man gjør det, steg for steg via din e-post adresse.

Du er invitert til å bli med i et Microsoft Teams-møte

Tittel: Medlemsmøte Buskerud
Tidspunkt: 26. apr. 2021 17.30.00

Bli med på datamaskinen eller mobilappen
Klikk her for å bli med på møtet

Håper å se flest mulig av dere.
Vennlig hilsen
Anita Eik Roald

To register for this event email your details to aeroald@gmail.com

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

26-04-2021 . 17:30 to
26-04-2021 . 02:23
 

Location

 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends