Blærekreftforeningens landsmøte 29. – 31. mars 2019

 

Vi inviterer pasienter og pårørende til en landsmøtehelg fylt av gode opplevelser

helga 29. – 31. mars 2019 på

Hurdalsjøen hotell

 

Hurdalsjøen er en av østlandets perler og ligger nærmere Gardermoen enn det Oslo gjør. Hurdalsjøen hotell har de siste årene blitt kjent som stedet regjeringen legger sine budsjettforhandlinger. Nydelig mat og hyggelig betjening er to av stedets mange fortreffeligheter. Vi ordner transport fra Gardermoen for de som reiser kollektivt.

Programmet er dette året endret i forhold til tidligere år, ved at fagdagen er utvidet til også å omfatte fagfolk fra alle relevante fagmiljøer og spesialiteter, og denne delen av landsmøtet er derfor lagt til Gardermoen Airport hotell.

Som pasient eller pårørende vil du derfor starte dagen på Gardermoen Airport hotell rolig og fint med registrering og en kopp kaffe kl. 09.30. Den tar du med deg inn til enten et introduksjonskurs for nye deltagere hvor du lærer grunnleggende ting om sykdommen og pasientgruppa, eller du vil møte gamle kjente fra tidligere år og si «hei, takk for sist!» til noen og «Hei, deg har jeg ikke hilst på før»! til andre.

Deretter samles vi i plenumssalen for det store Blærekrefttorget, det nasjonale «torgmøtet», hvor vi staker ut den nye kursen for blærekreftfeltet og avdekker mulige samarbeidsområder og utfordringer.

En nydelig lunsj blir servert i spisesalen før ettermiddagens program starter. Fra kl. 13 blir det foredrag hver hele time (med gode pauser innimellom), som etterfølges av filmpremiere på vår nye informasjonsfilm «Rødt!»

Pausene kan brukes til å besøke stands for utstyrsleverandører, bli kjent med nye blærekreftvenner, spørre en fagperson om noe eller bare ta en pust i bakken og fylle på kaffekoppen. Ingen programinnslag er obligatoriske og de som trenger en pause eller avbrekk er velkommen til å ta det når det måtte passe.

Når programmet er ferdig reiser foreningens medlemmer videre til Hurdal i samlet flokk og møtes av delikate rom og en nydelig middag.

Fredag kveld, etter middagen, samles vi i havestuen til «Fredagsforumet», en drøfting av et tema av betydning for organisasjonen før vi glir over i sosialt samvær. Tema i år er: Hvilken relasjon skal vi ha til Kreftforeningen? Dette kommer som sak på årsmøtet og vi får brukt kvelden før til å snakke oss gjennom temaet.

Lørdag er det årsmøte fra kl. 09.00, lunsj, og på ettermiddagen tre muligheter:

  1. samling for vår nyopprettede Kvinnegruppe eller
  2. tilbud om tur til Eidsvollsbygningen med omvisningen Herskap og tjenere, eller
  3. fri

fram til kveldsprogrammet med landsmøtemiddag, underholdning og sosialt samvær.

Søndag er det litt lettere fagprogram på formiddagen, lunsj og deretter avreise.

Vi ønsker deltakelse fra hele landet. For pasienter og pårørende som har lang reisevei utlyser vi 20 reisestipend à kr. 2000. Hvis flere enn 20 søker, forbeholder vi oss retten til å foreta en individuell vurdering av hvem som skal få. Vanlige medlemmer som har mer enn 6 timers reise hver vei, får dessuten en ekstra overnatting dekket av foreningen ved deltagelse på landsmøtet, i tillegg til at reiseutgifter ut over kr. 500 når reisestipend er fratrukket, også dekkes.

Lenke til påmelding, program og mer informasjon

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.