Blærekreftforeningens landsmøte 29. – 31. mars 2019

 

Vi inviterer pasienter og pårørende til en landsmøtehelg fylt av gode opplevelser

helga 29. – 31. mars 2019 på

Hurdalsjøen hotell

 

Hurdalsjøen er en av østlandets perler og ligger nærmere Gardermoen enn det Oslo gjør. Hurdalsjøen hotell har de siste årene blitt kjent som stedet regjeringen legger sine budsjettforhandlinger. Nydelig mat og hyggelig betjening er to av stedets mange fortreffeligheter. Vi ordner transport fra Gardermoen for de som reiser kollektivt.

Programmet er dette året endret i forhold til tidligere år, ved at fagdagen er utvidet til også å omfatte fagfolk fra alle relevante fagmiljøer og spesialiteter, og denne delen av landsmøtet er derfor lagt til Gardermoen Airport hotell.

Som pasient eller pårørende vil du derfor starte dagen på Gardermoen rolig og fint med en kopp kaffe. Den tar du med deg til enten et introduksjonskurs for nye deltagere hvor du lærer grunnleggende ting om sykdommen og pasientgruppa, eller du vil møte gamle kjente fra tidligere år og si «hei, takk for sist!» til noen og «Hei, deg har jeg ikke hilst på før»! til andre. Deretter samles vi i plenumssalen for det store Blærekrefttorget, det nasjonale «torgmøtet» hvor vi staker ut den nye kursen for blærekreftfeltet og får alle til å trekke i samme retning.

En nydelig lunsj blir servert i spisesalen før ettermiddagens program med foredrag hver hele time og gode pauser innimellom etterfølges av filmpremiere på vår nye informasjonsfilm «Rødt!»

Pausene kan brukes til å besøke stands for utstyrsleverandører, bli kjent med nye blærekreftvenner eller bare ta en pust i bakken og fylle på kaffekoppen. Ingen programinnslag er obligatoriske og de som trenger en pause eller avbrekk er velkommen til å ta det når det måtte passe.

Når programmet er ferdig reiser vi videre til Hurdal i samlet flokk og møtes av delikate rom og en nydelig middag.

Fredag etter middagen samles vi i havestuen til «Fredagsforumet», en drøfting av et tema av betydning for organisasjonen før vi glir over i sosialt samvær.

Lørdag er det årsmøte, noen timer fri (-nei, det ble det ikke for her kom det inn en samling for Kvinnegruppa, gitt, men de som ikke er med der, får fri!) landsmøtemiddag, underholdning og sosialt samvær.

Søndag er det lettere program, lunsj og deretter avreise.

Lenke til påmelding, program og informasjon

 

 

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.