Temakafe i Rana

Hei!

Til lokale blærekreftmedlemmer. I morgen onsdag 04.12.19 går årets siste TEMAKAFE av stabelen. Kl 1800 på Møteplassen, Frivillighetens Hus i Sørlandsveien. 

Det blir ei skikkelig juleavslutning -med innslag fra Kulturskolen og med Martin «prest» Kildal som skal forelese om LIVMOT OG LIVSGLEDE. Det blir -som vanlig- gratis kaffe og «noe attåt». Og sjølsagt det populære loddsalget! Alle hjertelig velkommen-uansett hvilken kreftform/art det gjelder !
Temakafeen er et samarbeide mellom pasientkreftforeningene i Rana (Bryst, Munn/hals, Lymfe, Blære og Barnekreftforeningen). Videre Rana Kommune v/kreftkoordinatoren og Termik Rana. Økonomisk støttet av Kreftforeningen. Vi tar sikte på å starte opp igjen dette tilbudet -over nyttår. Og vi som utgjør styret i dette samarbeidsprosjektet setter oss nå ned for å finne fram til egnede tema-som skal taes opp til neste års Temakafe. Det finnes MANGE tema som har betydning og er interessante for ALLE typer kreftformer/rammede.    Til orientering finnes slike Temakafeer rundt om flere steder i landet-de fleste drevet/eller støttet av Kreftforeningen og med frivillige. Her kan nevnes Mosjøen og Harstad og Ballangen her nord.
Så vel møtt!

Mvh Svein Laberg Styremedlem i Blærekreftforeningen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.