Vi vil bli større og sterkere: 64% rabatt!

Blærekreftforeningen vil gjerne bli mer slagkraftig og effektiv, og for å kunne bli det må vi bli flere!

Vi ønsker lokale grupper over hele landet som kan treffes av og til, støtte hverandre og ikke minst, ha et trivelig bekjentskap. Vi har allerede grupper i Nedre Buskerud, Tromsø og på Romerike, vi kommer til å få grupper i Søndre Østfold, Bergen og Oslo snart, og vi har medlemmer spredt over det ganske land som er interessert i kontakt med flere. Målet vårt er at vi skal få 10 000 av de 11 000 som lever med diagnosen her i landet som medlemmer.

Og hvis noen lurer på om det har noen hensikt å bli med i en pasientforening, se hva prostatagutta har fått til, eller brystkreftdamene… :-) Aktivitet blant pasientene vises på overlevelseskurven. Er ikke det grunn god nok?

Vi tilbyr derfor nå medlemsskap ut året for bare 100 kr.! Send navn, adresse, tlf. og epost tilpost@blaerekreft.no så sender vi info tilbake.

100-kr

Pasienter, pårørende og andre nærstående får full medlemsstatus, mens andre blir støttemedlemmer. Forskjellen på de to kategoriene er bare stemmerett på årsmøtet, ellers behandles de likt.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.