Medlemsmøte Trøndelag

Blærekreftforeningen

Medlemsmøte Trøndelag

35 35 people viewed this event.

Kjære medlemmer i Trøndelag, velkommen til medlemsmøte!

Etter lange tider med korona har vi alle måttet endre på veldig mye. Vi i Blærekreftforeningen har også måttet tilpasse oss den nye virkeligheten og alle møter og sosiale treff har blitt avlyst, besøk på sykehusene har blitt stoppet og reiser har så og si vært utelukket. Vi har likevel hatt nok å jobbe med i året som har gått. Men nå vil vi veldig gjerne treffe dere for å bli litt kjent, fortelle litt om hva vi jobber med og få presentert oss selv. Spesielt Elin Schive som er styremedlem i Blærekreftforeningen og vår lokale likeperson i Trøndelag.

Pandemien har som alle vet, og smertelig har fått erfare også ført til at mange føler seg ensomme og frustrerte. Vi ønsker derfor å opprette en lokal gruppe hvor blærekreftrammede først kan treffes på nettet, og deretter fysisk så snart dette lar seg gjøre.

Planen på sikt er at Trøndelag får sin egen lokale forening slik at man lettere kan møtes for å dele erfaring og kunnskap om det å leve med blærekreft.

Det er ikke vanskelig å delta på et slik nettmøte. Du trenger bare en PC, et nettbrett eller en smarttelefon. Jeg legger ved en bruksanvisning på hvordan man gjør det, trinn for trinn.

Det vil i første omgang være et møte hvor vi kan treffe hverandre, og bli litt kjent, så tar vi det derfra. Ring oss gjerne dersom du ikke kan være med på dette møtet slik at vi likevel får opprettet kontakt. 

Tid: Torsdag 11.03. klokken 18.00

Sted:  På nettet – Teams. Invitasjon er sendt via din e-post.
Har du ikke fått invitasjon, ta kontakt.

Med vennlig hilsen
Anita Eik Roald, daglig leder i Blærekreftforeningen, telefon:  93048535
og Elin Schive, styremedlem og likeperson i Trøndelag, telefon: 415 42 082

To register for this event email your details to aeroald@gmail.com

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

11-03-2021 . 18:00 to
11-03-2021 . 19:00
 

Location

Online Event
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends