Den internasjonale blærekreftdagen, lørdag 4. mai 2013

Første lørdag i mai er utpekt som Den internasjonale blærekreftdagen. Den blir nå markert for annen gang i Norge. Det startet i USA, av en mann med aner i Oppstryn, for øvrig. Der borte sier de «Walk for bladder cancer». Her har vi i år valgt å lage stands i fire norske byer: Drammen, Tromsø, Fredrikstad og Oslo. I Drammen står de forresten på to steder, både på torget og på Gulskogensenteret. I Fredrikstad står de inne på Torvbyen, i Tromsø på torget og i Oslo på Karl Johan. I Oslo og i Fredrikstad får vi med oss hver vår urolog som kan svare på spørsmål.

På stand vil foreningens medlemmer dele ut flyers, selge fine, gule sløyfepins, informere om sykdommen og profilere diagnosen og foreningen på best mulig måte. Bare stikk innom, kan hende du får en kaffetår med det samme?

Samme dag starter en medlemsvervekonkurranse hvor vi premierer både de som verver medlemmer til oss, og de som melder seg inn, med gavekort på cruise til Kiel med Color Line. Medlemsvervingen varer hele mai måned, så det er bare å sette i gang:

Finn en blærekreftberørt, vinn et cruise!

PS: Det blir en egen aksjon på Facebook, så heng med! Fine premier der også.

color line

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.