Bilder i New York Times

Ja, har du lyst til å få bildet ditt på nettsiden til New York Times, så bare gå hit og last opp. Der ligger det en bildecollage laget av innsendte bilder fra kreftoverlevere. Websiden heter «Picture your life after cancer», og den introduseres slik: ”For de anslagsvis 12 millioner kreftoverlevere i U.S, starter noen av livets største utfordringer og suksesser etter at behandlingen er avsluttet. Her er deres bilder og innblikk i livet etter kreft.”

Man kan legge inn et bilde og en liten historie på inntil 150 ord for å dele sine erfaringer med kreft med andre.

Hvis man er i starten av et behandlingsløp kan det jo være greit å se at det finnes en hel del mennesker som har vært gjennom dette før deg og klart det.

Men en ting var litt leit: da jeg søkte på «bladder cancer» kom det opp bare to treff. Blærekreft er den fjerde vanligste kreftformen blant menn i Statene også, på samme måte som her. Og enda har bare to stykker lagt inn bilde her. Det betyr heldigvis ikke at det bare er to som har overlevd blærekreft i Statene.

Blærekreft er ikke bare den krefttypen som er minst omtalt, den er sannelig også minst avbildet. Snakk om rekord. -Noen som vil endre dette?

 

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.