I Tromsø tirsdag 22. okt.: Fra blåsyre til haibrusk. Alternative kreftmedisiner

Skarven1Skarven2

Tirsdag 22. oktober kl. 19.00

samles vi  på Biffhuset på Skarven i Tromsø for å bli kjent og ha det trivelig ei kveldsstønn. En samling av blærekreftberørte er bestandig trivelig, og praten går fra det dype eller alvorlige til hylende latter, alt ettersom. Man trenger ikke være i godt humør når man kommer til slike samlinger, men ofte er det slik at man er i godt humør når man går! 🙂

I tillegg til oss sjøl får vi med oss Ola Lillenes, redaktør for NIFAB og tilknyttet Universitetet i Tromsø. NIFAB undersøker hva slags forskning som forefinnes på ulike typer alternativ medisin og gir råd og vink både om hva man bør legge merke til selv når man skal vurdere råd og tips fra andre, og også litt om hvilke remedier det kan være mer fornuft i å prøve framfor andre. Han er veldig god til å formidle, og underholdende å høre på.

Vi forsøker å holde hele evenementet i det lille formatet så ikke forvent kinolerret og høyttalerlyd. De som er mest nærsynte får sitte nærmest!

Alle interesserte er hjertelig velkomne, men pga. bordreservasjon må vi ha en liten påmelding innen lørdag 19. til tlf. 97512202.

Skarvenmat

 

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.