Påmelding Landsmøtet 2018

Blærekreftforeningens landsmøte 2018 blir i år som i fjor på Hurdalssjøen hotell. Hotellet er kjent for å være et veldig hyggelig sted med god mat og trivelige lokaler, og har de siste årene blant annet huset regjeringens budsjettkonferanser. Hotellet har egen velværeavdeling med svømmebasseng, og ute kan man nyte både sjø og skog.

Selve programmet blir også lagt over samme mal som tidligere år, med fagdag på fredag, årsmøte og landsmøtemiddag på lørdag og litt  fagstoff igjen på søndag.

På fredagen har vi fått et stjernelag av foredragsholdere. Professor Dag Album kommer og snakker om hierarkier i helsevesenet: hva er stas og hva er ikke fullt så stas å jobbe med, og hvorfor? Guro Lind, professor i kreft-epigenetikk ved UIO og gruppeleder ved Radiumhospitalets forskningsinstitutt, forteller om sin forskning på diagnostiske faktorer i urin, hvor målet er å kunne ta en urinprøve og fastslå om du har blærekreft eller ikke. Signe Melsen Larsen, overlege ved urologisk avdeling UIO Aker (og Radiumhospitalet) forteller om årets arbeidstema: Urostomi. Hvordan, hva, hvorfor…

I peisestueforumet fredag kveld vil vi vite hvordan medlemmene ønsker at foreningen skal profilere seg utad, og på søndag jobbes det med å få inn et innslag om kosthold og kreft. Lørdagskvelden kan vi se fram til en nydelig landsmøtemiddag og sosialt samvær. Hele helga kan du prate med gamle og nye venner, utveksle erfaringer rundt blærekreft eller prate om helt andre ting. Blærekreft rammer alle typer mennesker, og derfor blir det også en veldig hyggelig og mangfoldig gjeng!

Høres dette interessant ut? Bli med!

Våre sterkt rabatterte priser:
Overnatting i dobbeltrom, pr. natt: 750 kr. Tillegg for enkeltrom: 100 kr. Tillegg for lunsj fredag: 300 kr.
Kun dagpakke fredag med foredrag, lunsj og kaffe: kr. 450.

For påmelding til Landsmøtet 2018

Fyll ut skjemaet nedenfor. I tekstfeltet nederst, vennligst oppgi

  • enkeltrom/dobbeltrom
    lunsj fredag ja/nei
    spesielle hensyn mht mat eller annet

Si også fra om du søker reisestipend: For å støtte de som får store reiseutgifter utlyser vi 20 reisestipend à kr. 2000. Hvis flere enn 20 søker, forbeholder vi oss retten til å foreta en individuell vurdering av hvem som skal få.

Ditt navn (obligatorisk)

Adresse (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Sted (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

E-post (ikke obligatorisk)

Sykdomserfaring: (ikke obligatorisk)


Har du noen spesielle behov vi må ta hensyn til, som allergier, fysisk tilrettelegging etc.?

PS: Du vil få en automatisk generert svarmail tilsendt for å bekrefte påmeldingen. Ikke bry deg om at det står «Påmelding Kvinnekonferansen» på den.

* = obligatoriske felt.

Dette gjelder som bindende påmelding etter 1. april.

Spørsmål? Ring 47489600.