Blærekreft-treff på Modum

Rett ved Blaafarveverket ligger Nord-Overn Gård. Der bor Arild og Sissel Overn. Gården har Modums best bevarte sveitserstilhus, og de bruker gården til restaurant, pub, kafè, galleri og litt av hvert. Arild har vunnet det kanskje litt uhøytidelige Norgesmesterskapet i Kjøtsuppe, mens Sissel er landets første kvinnelige urolog med egen praksis. Hun er også leder i Kvinnelige Urologers Forening, KUF, som har det klingende valgspråket: » Det skal ikke stå på oss!»

Søndag 23. september kl. 12.00 blir det blærekreft-treff for alle som har lyst, på Nord-Overn Gård. Arild lager en lekker lunsj til oss, vi får en liten omvisning på gården med Sissel, men først og fremst blir det mulighet til å bli kjent med andre som har blærekreft tett innpå seg.

På grunn av maten må vi ha påmelding. Ring eller send sms til 97512202 innen fredag 21.

Ta gjerne med hele familien, så  kan de andre leke seg på Blaafarveverket mens vi fordyper oss i mesterens gryter og nettverksbygging. Dette er siste åpningsdagen denne sesongen, og i tillegg til utstilling med kvinnelige malere er det konsert og mange andre ting å oppleve.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.